Geen publiek? Geen zaalvoetbalgala Bedum!

Voor het tweede achtereenvolgende keer gaat het zaalvoetbalgala van de stichting Bedrijvenvoetbal Bedum niet door. Alles was in kannen en kruiken. Het deelnemersveld was rond, de sponsoring was rond en het speelschema lag op de plank. Alsnog besluit het bestuur van de stichting Bedrijvenvoetbal tot afgelasting.

“Het is heel vervelend allemaal”, licht voorzitter Petra Makkes van de stichting Bedrijvenvoetbal toe. “We hebben er zo’n zin in, na een gezellige avond in Grand café Koning op 12 oktober met deelnemers en sponsoren was het speelschema in no time gevuld.

Met de onlangs afgekondigde maatregelen in verband met de pandemie mogen we echter geen publiek toelaten en is de kantine in de Sporthal gesloten. En bedrijvenvoetbal draait naast sportiviteit om saamhorigheid, gezelligheid en netwerken. Zonder publiek valt het fundament onder het bedrijvenvoetbal weg en rest ons maar één beslissing: het zaalvoetbalgala gaat weer niet door!”

De volgende editie van het Zaalvoetbalgala schuift door naar december 2022. Het bestuur richt zich nu op de voorbereiding van de zomereditie op 1 en 2 juli. “Laten we hopen, dat de zomereditie van het bedrijvenvoetbal in ieder geval wel door kan gaan. We krijgen heel veel signalen dat iedereen wel snakt naar een feestje”.