Wie wint 17e Univé zaalvoetbalgala?

Het eerstvolgende evenement van het bedrijvenvoetbal is het zaalvoetbalgala. Sporthal de Beemden in Bedum is op 19, 20, 21 en 28 december het decor van het Univé Bedrijvenzaalvoetbal gala. Vijftien bedrijven gaan strijden om de prijzen. Wie volgt Payt op als winnaar van de vorige editie? 

Het deelnemersveld van het 17e Zaalvoetbalgala is compleet. De loting is geweest, de poule-indeling is bekend waardoor het bestuur is er weer klaar voor. Voor veel mensen is het zaalvoetbal toch een leuk uitje in de kerstperiode, wij hopen op een goed gevulde sporthal De Beemden en zorgen voor vertier. De poulewedstrijden beginnen op donderdag 19 december en starten elke avond om 19.00 uur. De entree gratis. Het niveau van het zaalvoetbal ligt hoog waardoor u van spektakel en veel doelpunten  verzekerd bent. Het Univé zaalvoetbalgala staat garant voor sportiviteit, entertainment en gezelligheid.

De finale avond is op zaterdag 28 december. Een dansgroep zorgt dan voor show en een sfeervolle ambiance. AVD Entertainment verzorgt de muzikale omlijsting met lichteffecten. Ook is dan de bekendmaking van de artiesten die zijn gecontracteerd voor de zomereditie van het bedrijvenvoetbal op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni 2020.